Utolsó kommentek

Friss topikok

virtuális kocsma, és csocsóterem hírekkel

Kedves szülék! Tartsátok vigyázó szemeiteket kiskorú sarjaitokon, hogy gondosan elkerüljék a bárt - elvégre a tieitek ők, nem a mieink - nemá' nekünk kellejen eldugulni az erkölcseik védelmében. Yo?

2011.08.08. 08:34 Nina Skye

Veca (ez a név bazmeg) lekullogott a pódiumról

Janicsák Koca ( ja bocs Veca) égett mint a rongy, amikor leparancsolták a színpadról a Republic együttes (ami legalább olyan szar a szememben, mint az Edda) miatt-ugyanis a megkésett előzenekar miatt Janicsák csak megkésve tudott a saját produkciójával előrukkolni. Minket ez nem igazán hat meg, csak megírtam, hogy Rodzsert idegesítsem.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://styvette.blog.hu/api/trackback/id/tr753133205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Müller őrmester 2011.08.08. 09:03:59

"azt sajnáltam legfőképpen, hogy a közönségnek nem játszhattunk annyit, amennyit ígértünk."

Ezt is mondta. Nekem meg az jutott az eszembe, hogy az előzenekarokra a kutya sem kiváncsi. Egyszer a nyolcvanas években fellépett itt a Depesmód. Az előzenekarra valaki bedobott egy tornacípőt is és egész idő alatt alázták őket.

Nina Skye 2011.08.08. 12:20:36

sztem a Vecanak volt egy elozenekara, es o is elozenekarkent lepett fel, a Republic, mint foprodukcio elott...tehat egy nagy foshalmaz koncert volt az osszes:)
süti beállítások módosítása