Utolsó kommentek

Friss topikok

virtuális kocsma, és csocsóterem hírekkel

Kedves szülék! Tartsátok vigyázó szemeiteket kiskorú sarjaitokon, hogy gondosan elkerüljék a bárt - elvégre a tieitek ők, nem a mieink - nemá' nekünk kellejen eldugulni az erkölcseik védelmében. Yo?

2011.10.07. 12:39 Nina Skye

Megbántva?

 A mi kis uncsi Jenniferünk van most épp megsértődve. Miután vagy két hete lenyilatkozta a Brad, hogy uncsi és semmitmondó volt vele a házasság, Aniston most bocsánatkérésért rinyálja tele a médiát. A lüke Brad meg hogy még rontson a dolgon felajánlott neki egy millát (persze dollareszben), hogy egy fotó erejéig álljanak össze-így jelezve a külvilág felé: Nincs köztük semmi tűzeset. Hát van. Ja. Még ez is: Aniston még azzal szajkózta tele a világűrt, hogy exférje féltékeny, ezért volt paraszt, szerintem pont leszarja a kis sudribunkó Theroux-t-Szerintetek?

 

/ Mit tenne Tyler Durden ebben a szituban? /

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://styvette.blog.hu/api/trackback/id/tr843284833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sentа 2011.10.07. 16:27:42

Te baba, mi a lófasz ez a sok reklám? Átálltunk gatyástyúkról kopaszkutyára, vagy mi?

Amúgy hülye ez a Brad az egy misijével... nem kurva mindegy neki, hogy ki mit gondol hogy vannak? Még ha Aniston perkálna, ő a rinyapina mindÉg minden miatt.

Nina Skye 2011.10.07. 20:45:11

@Sentа: jaja rezfaszubagolyrol csolatasu vizilora:D Sztem automatikusan egy ido utan atall.
süti beállítások módosítása