Utolsó kommentek

Friss topikok

virtuális kocsma, és csocsóterem hírekkel

Kedves szülék! Tartsátok vigyázó szemeiteket kiskorú sarjaitokon, hogy gondosan elkerüljék a bárt - elvégre a tieitek ők, nem a mieink - nemá' nekünk kellejen eldugulni az erkölcseik védelmében. Yo?

2011.10.07. 12:12 Nina Skye

Megcsalva

Adta hírbe a nemzetközi sajtó Shakiráról, aki már jópár hónapja a hetedik mennyországban érezhette magát a Gerárddal, míg ki nem derült: a nagyfaszú Piquet másban is megmártogatta, aki még ráadásul fiatalabb is mint a Shaki. Ciki. Az ember azt gondolná, hogy ilyen nőket nem dobnak, aztán jön a hidegzuhany.

Gerárd ment a kukába de la Rua mellé.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://styvette.blog.hu/api/trackback/id/tr113284765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mors 2011.10.08. 09:16:05

A focisták teljesítmény orientáltak. Szeretnek sok gólt lőni, lehetőleg minnél több kapuba. Tudhatta volna ezt Shakira.

Mors 2011.10.08. 10:49:49

Bizonyos szempontból nem ciki. Vannak nők, akik egy híres férfi láttára kapásból hanyat vetik magugat és tárnak. És vannak nők, akiknek az a sikerélmény, ha egy híres nő pasiját lecidázzák. Ez van. Csak annyiban ciki, hogy Shakira rosszul válaszott, pedig guszta combjai vannak és jól tud ugra-bugrálni bugyingóban. Ha híre pasis lennék, én sem lennék a hűség mintaképe.
süti beállítások módosítása