Utolsó kommentek

Friss topikok

virtuális kocsma, és csocsóterem hírekkel

Kedves szülék! Tartsátok vigyázó szemeiteket kiskorú sarjaitokon, hogy gondosan elkerüljék a bárt - elvégre a tieitek ők, nem a mieink - nemá' nekünk kellejen eldugulni az erkölcseik védelmében. Yo?

2011.08.09. 08:42 Nina Skye

Mariska miatt ültek Erzsikéék

Vadkendert termesztett Erzsike, és férje Ignác. Minderre úgy derült fény, hogy egyszercsak rendőrök csaptak le a mit nem sejtő házaspárra lopott árut keresve házuk tájékán. "

Még 2001-ben az út mentén ipari kendert találtak, és életük legrosszabb döntését meghozva, kiszedtek néhány tövet, majd felakasztották száradni a diófára, hogy aztán a magokkal télen majd a telkükre tévedő madarakat etessék.

– A magok kipattogtak, a szél is széthordott belőlük, volt, amelyik ki is hajtott ott a diófa körül, hagytuk, hadd nőjjenek – mesélte Erzsébet a Blikknek.

A házaspárt tömlőcbe csukták 13 hónapra, ahol még nem értek véget a megpróbáltatások, a tetemes peres költség miatt Angliába menekült dolgozni a magyar Escobar és neje, ám a Scotland Yard elfogta őket, mert távollétükben elfogatóparancsot adtak ki ellenük kábítószertermesztés miatt. Megint böribe kerültek, ahonnan szabadulva most Fejér megyei otthonukban várják a további fejleményeket. Mi pedig az erről szóló könyvet.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://styvette.blog.hu/api/trackback/id/tr893136115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kyskalacs . 2011.08.09. 08:52:22

erzsike meg ignác jó arcok

Nina Skye 2011.08.09. 09:33:00

@kyskalacs .: igen, sztem is cuki is duo:)
süti beállítások módosítása