Utolsó kommentek

Friss topikok

virtuális kocsma, és csocsóterem hírekkel

Kedves szülék! Tartsátok vigyázó szemeiteket kiskorú sarjaitokon, hogy gondosan elkerüljék a bárt - elvégre a tieitek ők, nem a mieink - nemá' nekünk kellejen eldugulni az erkölcseik védelmében. Yo?

2011.08.02. 06:55 Nina Skye

KIss Ramóna sunázná Sennát

a Bors pszichológusa szerint legalábbis erről árulkodik ez a kép ami kettejükről készült a minap. A fantasztikus megállapítás így hangzott pontosan: "– Senna mosolya őszintébb, a szeme körül látszanak a mosolyráncok, míg Ramóna arckifejezése feszültségről árulkodik –  Feltűnő, hogy Ramóna ajkai megduzzadtak, a pupillái kitágultak, ezek a tünetek már egészen kis szexuális izgalom hatására is jelentkeznek. Bizalmas viszonyt feltételez, ahogy Senna rákönyököl Ramóna autójára, és behatol az életterébe. Ramóna tekintetében tudattalan zsigeri izgalom és feltűnő szexuális érdeklődés látszik. Mindkettőjük ujja egymásra mutat, ez a típusú érintés közelebbi viszonyt jelez. A férfi mutatóujja a nő felé van fordítva, ez a „vadászat” jele. Összegezve, ennek a képnek erőteljes szexuális kisugárzása van, érződik benne a flört, az évődés és a kölcsönös, erős szimpátia"-értékelte a képet a Bors kérésére Csehák Hajnalka pszichoanalitikus.
 

S most jöjjön az ominózus kép:

 

*azt hiszem ez a nincsen magyarázat a pszichológusok dilettáns baromságaira kezdetű nagysóhaj címe lesz

 

*Köszi Bors az infot és a képet is

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://styvette.blog.hu/api/trackback/id/tr963118989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sentа 2011.08.02. 07:57:32

Aha... feszült. Kényszeredetten szemmel veri Sennát.

(amúgy hót cukik, Ramaunát tök birom:)

Kiskræpæk 2011.08.02. 08:49:03

hát, egy cseháktól nem is vár mást az ember, mint dilettantizmust a legfölsőbb szinteken :)

Müller őrmester 2011.08.02. 09:04:17

Szerintem, meg olyan feje van, mint amikor valakinek már kiles a barna maci.
süti beállítások módosítása