Utolsó kommentek

Friss topikok

virtuális kocsma, és csocsóterem hírekkel

Kedves szülék! Tartsátok vigyázó szemeiteket kiskorú sarjaitokon, hogy gondosan elkerüljék a bárt - elvégre a tieitek ők, nem a mieink - nemá' nekünk kellejen eldugulni az erkölcseik védelmében. Yo?

2011.07.25. 09:19 Nina Skye

Baukó a partiÁLLAT

Ki van akadva Veronika, Alekosz volt arája, aki a születésnapi buliját nem igazán úgy képzelte el,  hogy tömegverekedés helyszíne lesz, s fegyver is előkerül majd. De nem emiatt dühös a legjobban a paplanajkú wannabe, hanem a VV4 Éva nevű alkoholista nőstényördöge hozta ki a sodrából. Történt ugyanis, hogy a Kócbaba -amikor már megint nem bírta kontrollálni a bevitt alkohol mennyiségét- nekiesett az egyik vendégnek-akinek nem tetszett, hogy a részeg nő a szoknyáját húzkodta- később pedig Veronika egyik legjobb barátnője lábát használta csikkeloltásra. Annyi biztos, hogy nem a rendőröket kellett volna kihívni, hanem az ápolókat, de legalább az állatkerti szupercsapatot, hogy befogják. Veronikával együtt reméljük, hogy Éva rendbeteszi az alkoholizmusát, mert így előbb-utóbb Bucink sorsára jut.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://styvette.blog.hu/api/trackback/id/tr583095362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rodzservoterz 2011.07.25. 09:30:34

Remélem, Éva minél előbb meghal.

Sentа 2011.07.25. 10:50:47

vagyis inkább legyen már vki, aki összepecsvörközi ezt a széthullott bigét
süti beállítások módosítása