Utolsó kommentek

Friss topikok

virtuális kocsma, és csocsóterem hírekkel

Kedves szülék! Tartsátok vigyázó szemeiteket kiskorú sarjaitokon, hogy gondosan elkerüljék a bárt - elvégre a tieitek ők, nem a mieink - nemá' nekünk kellejen eldugulni az erkölcseik védelmében. Yo?

2011.08.03. 07:52 Nina Skye

Nudli bácsi hátán repül Palácsik Eléjbe

Timike megfogta a Jóisten lábát, akit esetünkben Andy Vajnának hívnak. A furcsa kinézetű jóságos apó most egészen az Egyesült Államokig repítette kedvesét, aki bizonyára a szerelem kis felhőcskéin ugrálva nagy hálálkodást fog csapni. Vajna régóta ingázott L.A-i és budapesti otthona között, most társalkodónőt is biztosított magának a magányos perceire. Tímea nemkicsit elbizakodva már Los Angelest jelölte meg otthonául, valami lovas produkcióban nyilván tud majd biztosítani neki helyet a magyar Hef'-mielőtt röppályára teszi, mint Dobót anno. Talán csöcsöt is kap új orral Birkinben.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://styvette.blog.hu/api/trackback/id/tr623122033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kiskræpæk 2011.08.03. 08:29:41

nabazmeg,
az andy nem mehet ki mivel itt melózik
a timu meg bíróságokra jár, így ő sem hagyhatja el az magyarföld területit
ez kamu cikk :)

Nina Skye 2011.08.03. 09:11:27

@Kiskræpæk: nudliaponak messzire ernek a csapjai:)
süti beállítások módosítása