Utolsó kommentek

Friss topikok

virtuális kocsma, és csocsóterem hírekkel

Kedves szülék! Tartsátok vigyázó szemeiteket kiskorú sarjaitokon, hogy gondosan elkerüljék a bárt - elvégre a tieitek ők, nem a mieink - nemá' nekünk kellejen eldugulni az erkölcseik védelmében. Yo?

2011.07.22. 09:23 Nina Skye

Több mint testőr

Ezt állítja korábbi munkaköréről Fernando Flores ( ugye ti is odaképzelitek a névhez a pornóbajuszt?), aki Britney Spears  mellett teljesített szolgálatot a közelmúltban, míg ki nem lett ebrudalva.A dühös férfi ezután feljelentette volt munkaadóját szexuális zaklatásért, és többek között olyan vádakkal illette az énekesnőt ami bizonyára megint felhívja az esetre az amerikai gyámügy figyelmért: Szerinte Britney kábítószerezik, illegális gyógyszereket töm magába, és ezektől teljesen kiüti magát.
„Ilyenkor napokig nem fürdik, nem használ dezodort és fogat sem mos" - olvastuk a Blikkben, de a durvábbja csak most jön: Flores szerint Britney szíjjal veri fiait, Sean Prestont és Jaydent, és direkt olyan ételeket ad nekik, melyekre a kicsik allergiásak. Sőt! Szerinte az énekesnő nem zavartatja magát, fiai szeme láttára szexel a pasijával.

Ha ez így van Britney pokolra veled, ha viszont a testőr hazudik megérdemli, hogy egy életre ne kapjon munkát sehol Celeblandben.
 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://styvette.blog.hu/api/trackback/id/tr53088357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sentа 2011.07.22. 18:28:41

Hát sztem hazudik.

Nina Skye 2011.07.22. 19:02:43

...marmint ebben a szoriban. Ritnis sem szazas, de azt hogy anya ilyet tesz a gyerekevel nem hiszem el en sem.

Nina Skye 2011.07.22. 19:03:27

faszom mar a billentyukbe, +t
süti beállítások módosítása