Utolsó kommentek

Friss topikok

virtuális kocsma, és csocsóterem hírekkel

Kedves szülék! Tartsátok vigyázó szemeiteket kiskorú sarjaitokon, hogy gondosan elkerüljék a bárt - elvégre a tieitek ők, nem a mieink - nemá' nekünk kellejen eldugulni az erkölcseik védelmében. Yo?

2011.07.13. 09:45 Nina Skye

Guillotine alatt a második fej?

Szarul áll a szénája a mostanában tajparaszt Fábry Sándornak. Történt ugyanis, hogy egy, a Müller Péter talkshowjában lefolyt interjúja után – ami alatt ország-világ szeme láttára fogyasztott alkoholnak tűnő folyadékot – a Showman nyomban a volán mögé ült, és vezetve távozott a helyszínről. Az esetről fényképsorozat készült, amit eljuttatva a budapesti fogdmegeknek azok kapva az alkalmon eljárást indítanak ellene, lévén ez elég bizonyíték egy esetleges ejnyebejnyére. Kiváncsian várjuk a fejleményeket – pláne, hogy Fábry is nemrég apa lett – vajh számít-e ez, vagy kiderül még a végén, hogy Babika vezetett?

 

ujjujjujjujujj

 

 

*kép a mixonlineról

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://styvette.blog.hu/api/trackback/id/tr203062716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nathalie 2011.07.13. 09:54:58

nagyon nagy parasztság piálás után vezetni.
minusz pont így fábrynak.

Müller őrmester 2011.07.13. 09:58:22

Ejnye-bejnyézni lehet, de mivel véralkoholszint-vizsgálat nem volt, én a helyében szarnék az egészre.

GraceStalker 2011.07.13. 14:03:22

fényképről is lehet szondiztatni?
süti beállítások módosítása