Utolsó kommentek

Friss topikok

virtuális kocsma, és csocsóterem hírekkel

Kedves szülék! Tartsátok vigyázó szemeiteket kiskorú sarjaitokon, hogy gondosan elkerüljék a bárt - elvégre a tieitek ők, nem a mieink - nemá' nekünk kellejen eldugulni az erkölcseik védelmében. Yo?

2011.08.04. 12:39 Nina Skye

Geszti anyja nem tombolhat

A Szigeten a fiacskája koncertjén, mert egyszer már kiütötte magát. Vagyis őt kellett kiütni, tavaly az Abba show után. Nemszimpi Márta néni még nem szimpibb fiacskája természetesen egyetért anyucskája döntésével, hisz minden koncertje előtt leköpdösteti magát anyjával, ez most sem fog elmaradni: "– Mindig bemegyek édesanyámhoz koncert előtt, most is így lesz. Van egy régi színházi szokás, hogy premier előtt megköpködik az ember hátát, ami szerencsét hoz. Édesanyámmal gyerekkorom óta tart ez a hagyomány nálunk. Egyetlen dolgot sajnálok csupán, hogy nincs olyan fizikai állapotban, hogy a többórás koncertet végig bírja. Ezért készítünk számára egy felvételt, hogy utólag megnézhesse" – nyilatkozta a Borsnak Geszti Péter.

 

 

fotó: habostorta

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://styvette.blog.hu/api/trackback/id/tr503125139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rodzservoterz 2011.08.04. 12:42:19

Geszti szimpatikus. Posztoló hülye.

Nina Skye 2011.08.04. 14:09:34

@Rodzservoterz: utananeztem, csak a fogadofelnek van koltsege.

nathalie 2011.08.04. 17:24:09

ha anyuka nem ér rá én szívesen leköpdösöm helyette :D
még mindig utálom a gesztit.
süti beállítások módosítása