Utolsó kommentek

Friss topikok

virtuális kocsma, és csocsóterem hírekkel

Kedves szülék! Tartsátok vigyázó szemeiteket kiskorú sarjaitokon, hogy gondosan elkerüljék a bárt - elvégre a tieitek ők, nem a mieink - nemá' nekünk kellejen eldugulni az erkölcseik védelmében. Yo?

2011.07.16. 18:45 Nina Skye

Kedvenc jetim : Joaquin

..sem megy a szomszédba egy kis tetves szakállért, még jó, hogy ezzel szeretjük. Tudomásunk szerint az egész drogos repper attitüd egy gigászi geg része volt, sokan be is dőltek neki, avagy igaz lehet a fáma, és meghülyült a Phoenix gyerek?Mindegy, imádjuk surmókát.

6 komment

2011.07.16. 18:41 Nina Skye

Heti túlélőink II: Amy is tolja még

Az angol cuki kis büdösbogarunk Amy is tolja még a szekeret, bár kicsit rühösnek tűnik a külseje, mit sem rombol ez zenéje kvalitásán.

1 komment

2011.07.16. 18:39 Nina Skye

Akik túlélték eddig a hetet: Charlie Sheen

Utánajártunk pár notórius tépősnek hogy vannak, mizu, s hogy egyáltalán élnek-e még.Charlie még bírja a strapát.

Szólj hozzá!

2011.07.15. 10:42 Nina Skye

Napi bazmeg: Kate Hudson idióta nevet adott a fiának

Címkék: szex malac ogre kate zsák hudson süldő bibubá

Megszülte nehezen július 9.-én született kisfia nevét is végre Kate Hudson. A gyerek neve: Bingham "Bing" Hawn Bellamy. Bizonyára Hudson ráfeszült terhessége alatt a Jóbarátokra, mert erre a névre más épeszű magyarázat a világon nincsen. A gyermek szellemi épsége miatt…

13 komment

2011.07.14. 12:34 Nina Skye

Mila Kunis bevallotta, ő is szopik

A Fekete hattyú színésznője a szopás szót használta egy, a nők helyzete a sóbizniszben témájú interjújában. Állítása szerint nőként sokkal jobban kell küzdenie nemcsak a férfiakkal szemben, hanem a berögződött klisék ellen is, miszerint egy nő csak unalmas, és buta…

13 komment

süti beállítások módosítása