Utolsó kommentek

Friss topikok

virtuális kocsma, és csocsóterem hírekkel

Kedves szülék! Tartsátok vigyázó szemeiteket kiskorú sarjaitokon, hogy gondosan elkerüljék a bárt - elvégre a tieitek ők, nem a mieink - nemá' nekünk kellejen eldugulni az erkölcseik védelmében. Yo?

2011.11.09. 19:24 Nina Skye

Hábazmeeeeeeeeeeeeeeg beszarok!

 

 

Napvilágot látott a hír ( jóvan, majdcsak holnap, tudom, Hot magazin csütörtökön, stb...), miszerint a bibircsókos Tóncsi, és a tésztaképű Pachmann együtt vannak ismét, miután 17 éve egyszer már szakétott ez a két gyönyörű ember.

Ezek már annyira hülyék amúgyis, hogy pontosan passzolnak mint a borsó meg a héja (by Forrest Gump), de már csak kíváncsiságból is felteszem a kérdést: Most ez komoly?

108 komment

2011.10.27. 11:05 Nina Skye

La cage aux folles- a Gumicukor összes elmebeteg primadonnájának emlékére

 

 

 

 

 

 

 

 

38 komment

2011.10.23. 15:24 Nina Skye

Nesze neked Megaszar

Hogyan lehetsz odáig egy 13 éves gyerkecért? Voilá.

Szólj hozzá!

2011.10.15. 19:21 Nina Skye

Dilemma

Kérek mindenkit mesélje el, hogyan oldja meg azt, hogy ha elfogy a Wc papéros az adagolón+ a bekészített guriga is, és pont a klozeton szülöd meg a kisjézust, es már csak 3 kockányi papírocska hiányzik a fullhigiénés élményhez. Örömóda mínusz háromszor 100cm2 3 rétegű dombornyomott papírdarab. Ma megint belefutottam a kifogyó klópapír dilemmájába.

20 komment

2011.10.08. 13:55 Nina Skye

Misztikumok: A Kék Ing rejtélye

 

Miért van az, hogy a nők megőrülnek a kékinges pasik látványától?

Ma, amikor vásárolni voltam, egy olyan pasi állt előttem a halasnál, akivel ha lőfegyverrel kényszerítenének rá sem mennék el vele sehova. De ahogy ott állt, előttem...a hátával...a ropogós gyönyörűre vasalt kék ingjében -legszívesebben beleharaptam volna a hátába. A férjem ezek után szó nélkül előpakolta a kék ingeket vasalásra, szerintetek észrevette hogy bevadultam a kék ingtől, mint pap a felújított sekrestyétől? Vagy neki is leesett, hogy már régóta nem volt kékinges udvarlós napja?

46 komment